News

Sneak Peak at The Coast Kamloops Hotel and Convention Centre

DSC_4939Here is a sneak peak of our renovation of The Coast Kamloops Hotel and Convention Centre. We took advantage of the 25 foot ceiling height to create an impressive lobby with some bold elements. Seven large custom pendants illuminate the space in addition to a band of wallwashers that highlight the height of the ceiling. Walnut paneling throughout the space adds a rich sense of hierarchy while custom backlit laser cut 3D panels add texture and excitement.

Contemporary furniture and floor lamps are combined with colourful furnishings in three different seating arrangements around the lobby allowing plenty of space for guests to relax. This space is an immense improvement from the previously dated design and was a very successful project overall. Stay tuned for more on this project in the coming weeks!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Have your say