Commercial

Scott Construction Head Office

featured-commercial
The renovation of Scott Construction head office was an opportunity for the company to showcase the nature and quality of their business in their own space. To create a comfortable and bright office space, the client requested that the panoramic view of the scenic outdoors be undisturbed.

The concept was to use basic, common construction materials such as wood, concrete and glass while creating a big impact in a small reception. To make the office stand out, bold colours were used in the furniture and modern strip lighting was used throughout to showcase a simple yet progressive design. Glass partitions separate meeting spaces, allowing an unobstructed view from anywhere in the office. The project result is a modern and progressive design with classic furnishings and natural construction materials that represent the character of Scott Construction’s business.